VIND UW ZORGAANBIEDER

Wanneer u Wlz-zorg wilt ontvangen kunt u kiezen uit één van de zorgaanbieders die een contract heeft met Zorgkantoor Friesland. U kunt uw Wlz-zorg verzilveren in natura in een instelling of thuis door middel van een Volledig Pakket Thuis (VPT) of een Modulair Pakket Thuis (MPT). Om te kijken welke zorgaanbieder u de gepaste zorg kan bieden, kunt u gebruik maken van de onderstaande zoekfunctie.

Hoe werkt het?

Selecteer allereerst het type zorgaanbod (bijv. gehandicaptenzorg) en geef vervolgens antwoord op de vragen die volgen. Als u alle vragen heeft beantwoord klikt u op zoeken. De gecontracteerde zorgverleners die voldoen aan uw wensen worden getoond.

Voor het maken een keuze is het handig om uw indicatiebesluit bij de hand te houden.
Wanneer u nog geen indicatie heeft, wordt de Wlz-zorg niet vergoed.

Kies type zorgaanbod
Postcode of plaats
Afstand


Indien u de kwaliteitsgegevens van de gecontracteerde zorgaanbieders die voldoen aan uw wensen wilt inzien, dan verwijzen wij u naar www.kiesbeter.nl, daar kunt u onder ‘Check uw zorgaanbieder’ de kwaliteitsgegevens van de door u gewenste zorgaanbieder vinden.

Contact opnemen met het zorgkantoor

Mocht u vragen hebben bijvoorbeeld naar aanleiding van de zoekresultaten van ‘Vind uw Zorgaanbieder’ dan kunt u contact opnemen met het zorgkantoor.

Indien u Wlz-zorg wilt ontvangen middels een Persoonsgebonden budget (PGB), dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Zorgkantoor Friesland.